1) 20gr TRIBAL CAFEA GUATEMALA SANTA ROSA LAS NUECES
2) 100 ML LAPTE INTEGRAL RECE
3) 20 ML SIROP DE MIERE șI SCORțIșOARă (1:1 MIERE + APă, INFUZATă CU UN BATON DE SCORțIșOARă)
4) 30 ML FRIșCă LICHIDă BăTUTă UșOR
5) 2 G FULGI DE CIOCOLATă NEAGRă (PENTRU DECOR)
6) GHEAță (4-5 CUBURI MARI)
Prepară espresso-ul: extrage 40 ml de espresso din cafeaua Guatemala Santa Rosa Las Nueces. Lasă-l să se răcească 1-2 minute.
Pregătește baza: într-un shaker, adaugă gheața, espresso-ul, laptele și siropul de miere cu scorțișoară.
Agită energic timp de 10-12 secunde, până când băutura devine ușor spumoasă și răcoritoare.
Toarnă conținutul într-un pahar înalt, filtrând gheața topită.
Adaugă frișca deasupra cu o lingură, pentru un efect stratificat.
Presară fulgii de ciocolată deasupra și servește imediat.
„Aurora Guatemalană” este o băutură rafinată, care combină profunzimea notelor de cacao și migdale ale cafelei Guatemala Santa Rosa Las Nueces cu dulceața naturală a mierii și căldura subtilă a scorțișoarei. Textura catifelată și contrastul între rece și cremos o transformă într-o experiență elegantă, perfectă pentru momentele de dimineață târzie sau după-amiezile liniștite.