1) 30ml TRIBAL SIROP FISTIC
2) ESPRESSO – 30 ML (APROX. 1 SHOT)
3) LAPTE INTEGRAL – 200 ML
4) FRIșCă LICHIDă NEîNDULCITă (OPțIONAL, PENTRU DECOR) – 20 ML
5) FISTIC MăRUNțIT – 2 G (PENTRU DECOR)
Prepară un espresso de 30 ml.
Încălzește laptele și spumează-l până devine cremos și fin.
Într-o cană, adaugă siropul de fistic, apoi toarnă espresso-ul fierbinte peste el.
Completează cu laptele spumat, turnat lent, pentru a obține un aspect stratificat.
(Opțional) Decorează cu frișcă și presară puțin fistic mărunțit deasupra.
Un latte catifelat și aromat, unde dulceața delicată a siropului de fistic se împletește armonios cu intensitatea cafelei espresso și cremozitatea laptelui. O băutură caldă, clasică, perfectă pentru momente de relaxare.