1) 30ml TRIBAL SIROP CREME BRULEE
2) 60 ML ESPRESSO DUBLU (SAU 60 ML CAFEA TARE PREPARATă LA MOKA POT)
3) 120 ML APă RECE PLATă (SAU APă FILTRATă)
4) 5-6 CUBURI DE GHEAță
5) OPțIONAL: 10 ML FRIșCă LICHIDă NEîNDULCITă PENTRU TOPPING
1) Prepară un espresso dublu și lasă-l să se răcească timp de 2-3 minute.
2) Într-un pahar înalt (de 250-300 ml), adaugă siropul de crème brûlée și cuburile de gheață.
3) Toarnă cafeaua peste gheață.
4) Completează cu apa rece și amestecă bine pentru omogenizare.
5) Dacă dorești, poți adăuga frișcă lichidă deasupra, fără să amesteci, pentru un contrast frumos de texturi.
O băutură rece clasică și elegantă, ce combină aroma intensă a cafelei cu notele dulci și caramelizate ale siropului de crème brûlée. Ideală pentru zilele călduroase, fără a fi prea grea sau prea dulce. Nu este un latte – accentul rămâne pe cafea, cu un subtil strat de aromă fină și rafinată.