1) 30ml TRIBAL SIROP ESPRESSO
2) 30ml TRIBAL SIROP TRESTIE DE ZAHAR
3) 100 ML LAPTE RECE INTEGRAL (SAU VEGETAL, DUPă PREFERINță)
4) 60 ML ESPRESSO PROASPăT PREPARAT
5) 3-4 CUBURI DE GHEAță
6) FRIșCă LICHIDă NEîNDULCITă (OPțIONAL, PENTRU TOPPING)
1) Umple un pahar înalt cu cuburi de gheață.
2) Toarnă laptele rece peste gheață.
3) Adaugă siropul de espresso și, dacă vrei, siropul de zahăr brun.
4) Amestecă bine până la omogenizare.
5) Toarnă încet espresso-ul fierbinte deasupra pentru un efect stratificat.
6) Opțional, adaugă puțină frișcă lichidă neîndulcită deasupra pentru un finisaj cremos.
Iced Espresso Crème Latte este o băutură revigorantă, cu un echilibru între intensitatea cafelei, dulceața siropului de espresso și cremozitatea laptelui. Ideală pentru zilele călduroase în care vrei un boost de cofeină cu un twist răcoritor și delicat.