bine ai venit !

ACASA RETETE CAFEA latte de crăciun cu gingerbread

Latte De Crăciun Cu Gingerbread

INGREDIENTE:

1) 30ml TRIBAL SIROP TURTA DULCE

2) 1 ESPRESSO (30 ML) SAU 50 ML CAFEA TARE

3) 200 ML LAPTE INTEGRAL

4) FRIșCă (OPțIONAL, PENTRU DECOR)

5) SCORțIșOARă PUDRă SAU NUCșOARă (PENTRU DECOR)

6) BISCUIțI DE TURTă DULCE, BEțIșOARE DE SCORțIșOARă SAU MINI ACADELE – PENTRU DECOR FESTIV

MOD DE PREPARARE:

1) Prepară un espresso sau o cafea tare și pune-l într-o cană termorezistentă.
2) Adaugă siropul de gingerbread peste cafea și amestecă bine.
3) Încălzește laptele (la abur sau în cratiță), apoi spumează-l (cu un spumator sau bătător de lapte).
4) Toarnă laptele spumat peste amestecul de cafea și sirop.
5) Decorează cu frișcă, scorțișoară pudră sau nucșoară și adaugă un biscuit în formă de om de turtă dulce sau un bețișor de scorțișoară.
6) Servește imediat și bucură-te de spiritul Crăciunului!

 

Latte-ul de Crăciun cu gingerbread este o băutură clasică de iarnă, cu note dulci și condimentate, ce evocă mirosul cozonacilor și turtelor dulci. Ideală pentru diminețile reci sau serile petrecute lângă brad, această băutură îmbină armonios aroma de cafea cu dulceața caldă a siropului de turtă dulce.

MENU
SEARCH
LOGIN
0
CART