bine ai venit !

ACASA RETETE CEAI ice tea cu scorțișoară

Ice Tea Cu Scorțișoară

INGREDIENTE:

1) 30ml TRIBAL SIROP SCORTISOARA

2) 200 ML CEAI NEGRU INFUZAT (DE PREFERAT DARJEELING SAU EARL GREY)

3) 100 ML APă RECE

4) 10 ML SUC PROASPăT DE LăMâIE

5) 4-5 CUBURI DE GHEAță

6) FELII SUBțIRI DE LăMâIE (PENTRU DECOR)

7) BEțIșOR DE SCORțIșOARă (OPțIONAL, PENTRU DECOR)

MOD DE PREPARARE:

1) Infuzează 1 plic sau 2 g de ceai negru în 200 ml apă fierbinte timp de 3-4 minute. Apoi lasă ceaiul să se răcească complet sau pune-l la frigider.
2) Într-un shaker sau borcan cu capac, adaugă ceaiul răcit, apa rece, siropul de scorțișoară și sucul de lămâie.
3) Agită bine timp de 10-15 secunde.
4) Pune cuburile de gheață într-un pahar înalt și toarnă băutura peste ele.
5) Decorează cu o felie de lămâie și un bețișor de scorțișoară, dacă dorești.
6) Servește imediat.

 

O băutură răcoritoare și reconfortantă, ce combină profunzimea ceaiului negru cu dulceața caldă a scorțișoarei și o notă subtilă de aciditate de la lămâie. Perfect echilibrată, potrivită atât pentru o după-amiază de vară cât și pentru o pauză relaxantă.

MENU
SEARCH
LOGIN
0
CART