bine ai venit !

ACASA RETETE COCKTAIL cinnamon espresso martini

Cinnamon Espresso Martini

INGREDIENTE:

1) 20ml TRIBAL SIROP SCORTISOARA

2) 50 ML VODCă PREMIUM

3) 25 ML LICHIOR DE CAFEA (TIP KAHLúA)

4) 30 ML ESPRESSO PROASPăT, FIERBINTE

5) GHEAță

6) (OPțIONAL) 3 BOABE DE CAFEA PENTRU DECOR

MOD DE PREPARARE:

Prepară un espresso dublu și lasă-l 20–30 secunde să nu fie extrem de fierbinte.
Într-un shaker, adaugă: vodca, lichiorul de cafea, espresso-ul și siropul de scorțișoară.
Umple shakerul cu gheață și agită energic 12–15 secunde.
Strecoară fin într-un pahar coupe sau martini bine răcit.
Decorează cu 3 boabe de cafea (opțional).

 

Un cocktail modern, elegant și rafinat, în care aroma intensă de espresso este echilibrată de dulceața caldă a siropului de scorțișoară. O variantă clasică, foarte apreciată, fără gusturi excentrice.

MENU
SEARCH
LOGIN
0
CART