bine ai venit !

ACASA RETETE COCKTAIL gingerbread winter martini

Gingerbread Winter Martini

INGREDIENTE:

1) 30ml TRIBAL SIROP TURTA DULCE

2) 50 ML VODCă PREMIUM

3) 30 ML LICHIOR DE CAFEA (TIP KAHLúA)

4) 20 ML FRIșCă LICHIDă (NEîNDULCITă)

5) 3–4 CUBURI DE GHEAță

6) OPțIONAL: UN PRAF FOARTE FIN DE SCORțIșOARă PENTRU DECORUL FINAL

MOD DE PREPARARE:

Într-un shaker, adaugă vodca, lichiorul de cafea, siropul de gingerbread și frișca lichidă.
Adaugă gheața și agită energic 10–12 secunde, până când shakerul este bine răcit.
Strecoară băutura într-un pahar de martini bine răcit.
Opțional, pudrează foarte ușor cu scorțișoară deasupra pentru un aspect festiv.

 

Un cocktail festiv, catifelat și aromat, în care notele calde de turtă dulce se împletesc cu eleganța unui martini clasic. Perfect pentru serile de iarnă sau petrecerile de sărbători.

MENU
SEARCH
LOGIN
0
CART