bine ai venit !

ACASA RETETE COCKTAIL rom vanilla sour

Rom Vanilla Sour

INGREDIENTE:

1) 30ml TRIBAL SIROP VANILIE

2) 50 ML ROM BRUN (PREFERABIL îNVECHIT)

3) 25 ML SUC DE LăMâIE PROASPăT STORS

4) 10 ML APă (OPțIONAL, PENTRU DILUARE ECHILIBRATă)

5) 1 ALBUș DE OU PROASPăT (SAU 25 ML LICHID DIN ALBUș PASTEURIZAT)

6) GHEAță

7) FELIE DE PORTOCALă SAU COAJă PENTRU DECOR

MOD DE PREPARARE:

1) Într-un shaker fără gheață (dry shake), adaugă romul, sucul de lămâie, siropul de vanilie și albușul de ou. Agită energic timp de 15 secunde pentru a emulsiona.

2) Adaugă gheață în shaker și agită din nou timp de 15-20 secunde.

3) Strecoară într-un pahar tip coupe sau tumbler mic, fără gheață.

4) Decorează cu o felie subțire de portocală sau un twist de coajă.

 

O reinterpretare catifelată a clasicului Whiskey Sour, acest cocktail adaugă o notă caldă și parfumată prin siropul de vanilie. Combinația de rom brun, suc de lămâie proaspăt și o atingere de albuș de ou oferă o textură mătăsoasă și un echilibru perfect între dulce, acrișor și aromat. Ideal pentru seri relaxante sau ca aperitiv elegant.

MENU
SEARCH
LOGIN
0
CART