1) 30ml TRIBAL SIROP CARAMEL SARAT
2) 40 ML VODCă (PREFERABIL VANILATă, DAR MERGE șI CLASICă)
3) 25 ML LICHIOR DE CARAMEL SAU BAILEYS SALTED CARAMEL
4) 15 ML SMâNTâNă DULCE LICHIDă SAU LAPTE INTEGRAL (OPțIONAL, PENTRU UN REZULTAT MAI CREMOS)
5) CUBURI DE GHEAță
6) SOS DE CARAMEL (PENTRU DECORUL PAHARULUI)
7) UN PRAF DE SARE DE MARE (PENTRU DECOR)
1) Treci marginea unui pahar de martini prin puțin sirop de caramel și, dacă dorești, prin sare de mare fină.
2) Într-un shaker cu gheață, adaugă vodca, lichiorul de caramel, siropul de caramel sărat și (opțional) smântâna lichidă.
3) Agită energic timp de 10–15 secunde, până când shakerul devine rece la atingere.
4) Strecoară băutura într-un pahar de martini bine răcit.
5) Adaugă un fir subțire de sos de caramel peste suprafață și, eventual, un praf fin de sare de mare