1) 30ml TRIBAL SIROP FISTIC
2) 10 ML SIROP DE MENTă PROASPăTă (SAU 5 FRUNZE DE MENTă ZDROBITE + 10 ML APă FIERBINTE)
3) 150 ML APă MINERALă CARBOGAZOASă, RECE
4) 10 ML SUC DE LăMâIE PROASPăT STORS
5) 3 CUBURI DE GHEAță
6) FELIE SUBțIRE DE LăMâIE & FRUNZă DE MENTă (PENTRU DECOR)
1) Într-un pahar înalt (250-300 ml), adaugă siropul de fistic și sucul de lămâie.
2) Dacă folosești frunze de mentă, zdrobește-le ușor cu un muddler sau o linguriță, apoi adaugă-le împreună cu apa fierbinte. Lasă 1 minut, apoi scoate frunzele.
3) Adaugă gheața peste amestec.
4) Toarnă apa minerală carbogazoasă peste și amestecă ușor cu o linguriță lungă.
5) Decorează cu o felie subțire de lămâie și o frunză de mentă.
O băutură revigorantă, cu note dulci-nutty de fistic și prospețimea mentolată a mentei, echilibrate de aciditatea sucului de lămâie și efervescența apei minerale. Ideală pentru zile călduroase sau ca alternativă elegantă la băuturile dulci clasice.