1) 40ml TRIBAL SIROP MANGO
2) 30 ML SUC DE LăMâIE PROASPăT STORS
3) 50 ML APă MINERALă CARBOGAZOASă
4) 100 ML APă PLATă RECE (SAU APă DE COCOS, OPțIONAL)
5) 4-5 CUBURI DE GHEAță
6) FELIE DE LăMâIE SAU FRUNZE DE MENTă (PENTRU DECOR)
Într-un shaker (sau direct într-un pahar înalt), adaugă siropul de mango, sucul de lămâie și apa plată.
Amestecă bine cu o lingură sau agită energic în shaker timp de 5-10 secunde.
Toarnă amestecul într-un pahar înalt cu cuburi de gheață.
Completează cu apă minerală carbogazoasă.
Amestecă ușor și decorează cu o felie de lămâie sau câteva frunze de mentă.
Mango Fizz este o băutură răcoritoare, dulce-acrișoară, perfect echilibrată, cu o notă tropicală de mango și un final efervescent. Ideală pentru zilele călduroase sau ca aperitiv ușor, fără alcool.